Impecta Fröhandel

Om Impecta Fröhandel


Impecta är ett familjeföretag som funnits sedan 1975. Företaget förse butiker och privatpersoner över hela landet med fröer: allt från grönsaker, perenner och ettåriga blommor.


Allt fler har upptäckt hur kul det är att odla sin egen mat och driva upp en blomrabatt i all sin prakt. Att odla din egen kål, gurka eller perenner behöver inte vara svårt. Det är också en stor miljövinst när allt fler använder sina egna trädgårdar som matförråd. Detta är en anledning varför företag som Impecta röjt stora framgångar. De fyller en viktig funktion och möter en växande efterfrågan.


I Julita, Sörmland, odlas allt som sedan hamnar i de små fröpåsarna. Impecta ser långsiktigt och tar fram fröer som klarar det nordiska klimatet. Företagets hjärta slår lite extra starkt för ovanligare sorter och äldre blommor och grönsaker. Samtidigt som du kan hitta årets perenner finner du även fröer som främjar vårt kulturarv, blommor och grönsaker som har odlats i hundratals år och är värda att vårda.


Impecta har ett stort sortiment. Det låter som att ett familjeägt företag som tar fram alla sina egna fröer inte skulle hinna med eller ha plats för ett varierat utbud. Faktum är att företag erbjuder upp till 2000 olika fröer inom flertal olika kategorier. Alla fröer kommer från deras egna marker, inget har importerats eller köpts in. Dessutom finns det gott om ekologiska alternativ när det kommer till kryddor och grönsaker.

KontaktinfoTelefon
+46 (0)150-923 31

Facebook

Instagram

Kategori
Bröllopspresenter

Verksamhetsort

Kontakta Impecta Fröhandel

Här kan du snabbt och enkelt kontakta Impecta Fröhandel.

Tack för ditt meddelande!
Ditt meddelande kunde inte skickas, försök igen.

Erbjudande från Impecta Fröhandel
Impecta Fröhandel har för närvarande inget erbjudande