1909 Sigtuna Stadshotell

Om 1909 Sigtuna Stadshotell


Romantiskt bröllop vid Mälarens strand mitt i Sveriges äldsta stad!

Som en juvel invid Mälarens strand ligger 1909 Sigtuna Stads Hotell lika vackert som när hotellet uppfördes 1909. Sigtuna Stads Hotell har återfått sin forna glans efter en omfattande renovering. Sigtuna Stads Hotell är idag ett unikt designhotell i 30-50 tal i modern tappning, och ett av Sveriges minsta femstjärniga hotell.

Här andas stilren design, rofylld och unik atmosfär samt hemkänsla. 1909 Sigtuna Stads Hotell är ett levande hotell med personlig miljö där det viktigaste är kvalitet, professionellt och personligt bemötande. Här samlas konferensgästen, affärsmänniskan, Weekendgästen och alla andra som söker det lilla extra, ”Mitt Hotell”, för möten, boende, fest och traditioner.

Sagobröllop, bröllopsfest, romantisk weekend, bröllopsnatten. BRÖLLOPET ÄR EN AV LIVETS ABSOLUTA HÖJDPUNKTER! Då vi vet att det är mycket att tänka på är vår ambition att göra livet lätt för er. Vår erfarenhet av mat och dryck, samt vett och etikett borgar för ett oförglömligt arrangemang, precis vad ett bröllop ska vara. Hos oss är det ni som bestämmer i vilken storleksordning ert bröllop ska firas. Här kan ni välja på det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. På Sigtuna Stads Hotell erbjuder vi alla brudpar en personlig bröllopskoordinator med gedigen erfarenhet av bröllop och fest som hjälper er att skräddarsy ert arrangemang efter just Era förväntningar.Tillsammans med våra professionella samarbetspartners hjälper vi er gärna arrangera allt från fotograf, frisör, florist, bageri, transport/ limousinservice, musikarrangör, dans etc. För blott en natt kan vi rekommendera något av våra vackra Deluxerum, där både Champagne och hemgjord choklad inväntar er ankomst och där ni på morgonen serveras frukost på sängen.

Kontaktinfo


Adress
Stora Nygatan 3, 193 30 Sigtuna

Kategori
Fest- & Bröllopslokaler, Catering, Mat & Dryck

Verksamhetsort
Stockholm, Uppsala

Erbjudande från 1909 Sigtuna Stadshotell
1909 Sigtuna Stadshotell har för närvarande inget erbjudande