Bröllopspresenter

Här hittar du bröllopspresenter till brudparet. Välj bland våra butiker och tjänster för att hitta passande bröllopspresenter.I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Tips på upplevelser som present


När bröllopet är över och brudparet har kommit tillbaka från en eventuell bröllopsresa är det lätt hänt att vardagen snabbt infinner sig för de nygifta. Vardagen behöver inte vara en tråkig historia, men det är klart att brudparet kan sakna festligheterna och uppmärksamheten som rör bröllopet och allt som hör till.

Det finns dock ett sätt att förlänga smekmånaden för de ringburna, ett mycket enkelt sätt dessutom. Det är så enkelt som att ge bort en upplevelse i bröllopspresent i stället för en mer traditionell gåva. Med en upplevelsepresent kan de nygifta ta del av spänning, underhållning eller avkoppling på tu man hand och därmed få vardagen att försvinna för en stund.

Det finns många typer av upplevelser att köpa och det finns många olika leverantörer av upplevelsepresenter. Kort sagt finns ett snudd på oändligt antal upplevelsepresenter att välja mellan. Om du vill köpa en upplevelse som present till brudparet ska du självklart utgå från vad brudparet kan tänkas vilja uppleva tillsammans. Här är tre exempel på upplevelser för två.

Middag hemma tillagad av stjärnkockEn stor del av charmen med bröllopet är den härliga mottagningen med god mat och god dryck i familjemedlemmars och goda vänners lag. Denna feststämning är svår att uppnå i vardagen, men de nygifta kan få lite lyx vilken dag i veckan som helst med en upplevelse genom vilken en dekorerad kock lagar till en gourmetmiddag hemma i det egna köket. Diskning ingår!

Lyxweekend för två


Det är möjligt att bröllopsresan var av det lyxigare slaget, men man kan väl aldrig få för mycket lyx. Om du vill skämma bort de nygifta ordentligt, varför inte köpa en upplevelsepresent för en weekend på en exklusiv herrgård där allt ingår?

Parbehandling


Om du har en lite mindre budget för bröllopspresenten finns en mängd upplevelsepresenter med avkoppling i fokus till en lite billigare penning. En parbehandling kan vara ett alternativ. En parbehandling är en upplevelse under vilken de nygifta får koppla av sida vid sida med massage och andra behandlingar. Ett hett tips är att prova på fiskspa.

Företag inom BröllopspresenterBokadirekt

Bokadirekts presentkort är alltså den perfekta gåvan till någon som gifter sig.

Box Experience Bröllopspresenter
Box Experience

Upplevelser för två från Box Experience omfattar allt från romantiska weekends till goda middagar och heldagar på spa

Getpersonal
Getpersonal

Hos Getpersonal hittar du personliga bröllopspresenter till brudparet som tex gravyr på champagneglas, champagnesabel, ..


Greatdays Bröllopspresenter
Greatdays

Med Greatdays kan du överraska brudparet med spännande bröllopspresenter i form av makalösa upplevelser för livet.

Presenteriet_Logo
Presenteriet

Hos Presenteriet hittar du massor av förslag på bröllopspresenter till brudparet som tex champagneglas, doftljus, godsak..

Upplevelse.com
Upplevelse.com

Letar du efter en bröllopspresent? Har mottagaren redan allt, eller vet du inte vad du ska ge bort? Upplevelsepresenter..


Xwine
Xwine.se

Hos Xwine kan du köpa unika viner på nätet till er bröllopsfest och middag. Xwine erbjuder vin som inte finns på Systembolaget med hemleverans.