Transport & Limousiner

Se företag inom transport & limousiner

Bröllopstransport med limousin, bilar eller häst och vagn


Efter kyrkan finns en tradition att brudparet åker med ett särskilt fordon till bröllopsfesten. Ofta kör de en omväg, så trots att de åker först av alla, så är de de sista att komma fram till festen. Men hur vill man anlända?

Att hyra en bil utöver det vanliga


Det finns de som hyr en limousin. Ska det vara flott, så ska det vara flott. Sällan får man anledning att åka limousin och ett bröllop är just en sådan anledning. Men det finns fler spännande bilar än limousiner. En cabriolet av något slag är sportigt och härligt, det vill säga om man inte är alltför rädd om bröllopsfrisyren. Flera biluthyrningar har spännande bilval för er bröllopsfärd.

Det klassiska romantiska


Att välja häst och vagn känns nästan kungligt, eller som hämtat från ett äkta sagobröllop. Det är inget de flesta gör till vardags och lämpar sig därför alldeles särskilt för en bröllopshögtid. Att hyra en tur med häst och vagn brukar vara möjligt om man är ute i god tid.

För de som väljer att färdas med häst och vagn brukar det finnas extra vackra bröllopsvagnar, utvalda just för ändamålet. Ett glas bubbel i handen är också helt i sin ordning vid den sköna färden. Passa på att njut. Hur ofta åker man häst och vagn med sin partner?

Det oväntade


Det finns brudpar som tagit till än mer oväntade färdmedel så som segway eller tandemcykel till bröllopsfesten. Med fantasi och god tid brukar de flesta färdmedel kunna hyras till bröllopet. Är bröllopsfesten belägen vid sjön eller havet finns också de brudpar som kommit till festen via en båt (inte sällan spelar de gästerna ett spratt genom att låtsas att bruden trillar i sjön när de kliver ur båten).

Här hittar du företag som kan hjälpa er med bröllopstransporter. Från följande företag finns det möjlighet att hyra limousiner, bilar, häst och vagn, m.m. till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Företag inom Transport & LimousinerBilförmedlingen
Bilförmedlingen

Häst och vagn, veteranbilar, sportbilar, limousine, båtar, flygplan. All form av transport.