Vigselringar & Bröllopsringar

Hitta vigselringar och smycken till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Att välja bröllopsringar


Att välja bröllopsringar kan vara en av de allra mest knepiga uppgifterna blivande äkta makar har. Det finns nämligen en hel del att tänka på innan man slutligen betalar ringarna och gör sig redo för bröllopet. Att välja vigselsring är inte riktigt så enkelt som att bara välja ut de ringar som är vackrast. Här är fyra saker att tänka på när du väljer bröllopsring.

Ringen bör matcha förlovningsringen


Det finns egentligen inga etikettsregler som styr hur vigselringen ska harmoniera med förlovningsringen, men det blir så mycket finare om ringarna matchar varandra. Att kika på lite speciellt är bredden på ringarna samt material och färg.

Ringen bör matcha partnerns ring


När det gäller harmonin mellan brudgummens och brudens ringar är etiketten att ringarna bör vara av samma färg. Det betyder dock inte att ringarna måste vara tillverkade av samma material. Det går alldeles utmärkt, enligt etiketten, att bära en ring i vitt guld tillsammans med en ring i platina. Materialen skiljer sig, men färgen är ju densamma.

Var noga med passformen


Det är inte många ringar som är utformade på ett sätt som gör dem obekväma, men till exempel är det givet att en allt för bred ring kan vara lite otymplig på en hand med smala och korta fingrar. Grundregeln är att smala ringar är bäst för smala händer medan breda ringar passar bäst på breda händer.

Välj en ring som du älskar


Slutligen, är det givetvis så att du ska välja en bröllopsring som du verkligen tycker om. Din förhoppning är ju att du ska bära ringen resten av livet och då är det viktigt att du verkligen känner för ringen. Etikett kan vara viktigt för vissa, men de egna preferenserna väger självklart tyngre när det handlar om ringar man ska bära resten av livet.

Företag inom Vigselringar & BröllopsringarAlbrekts Guld Vigselringar Och Bröllopsringar
Albrekts Guld

Köp era vigselringar online hos Albrekts Guld som har stort utbud av smycken för bröllopet

Atelier Ajour
Atelier Ajour

Guldsmed som formger o tillverkar vigselringar, förlovningsringar och smycken.

Efva Attling Bröllop
Efva Attling

Efva Attling erbjuder vigselringar och bröllopsringar. Du finner även accessoarer och parfymer hos Efva Attling.


Guldfynd Vigselringar Till Brudpar
Guldfynd

Hos Guldfynd hittar du perfekta bröllopsringar och vigselringar till bröllopspar som ska gifta sig.

Hallbergs Guld Vigselringar
Hallbergs Guld

På Hallbergs Guld hittar du stort utbud av ringar i webbshoppen med snabb och säker leverans. Köp smycken online för vigsel och bröllop på Hallbergs Guld.

Hedberg
Hedbergs Guld & Silver

På Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter - fast till ett lägre pris!Företag inom vigselringar & bröllopsringar i din kommun


Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Norrköping Jönköping Helsingborg Linköping Örebro