Skönhet

Se företag inom skönhet
Få hjälp med frisyr, makeup, naglar, tandblekning, solbränna, m.m inför bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Fixa bröllopsfrisyren – tips


Ingen frisyr är viktigare än bröllopsfrisyren. Bröllopsfrisyren är den bokstavliga kronan på verket på hela bröllopsklädseln. En vacker frisyr fulländar helt enkelt brudklänningen och övriga detaljer. Det går mode och trender i bröllopsfrisyrer och vad som är helt ”inne” ett år kan vara helt ute ett annat. Några frisyrer är dock så klassiska att de alltid fungerar helt utmärkt. Här är två exempel på klassiska frisyrer tillsammans med några tips.

Uppsättning med böljande hår på ryggen


blond bröllopsfrisyr med lockigt hårsvallAtt en bröllopsfrisyr i huvudsak ska bestå av en uppsättning är nästan obligatoriskt. Exakt hur uppsättningen ska se ut är dock en fråga om smak. Den mest klassiska uppsättningen är kanske den som består av stora lockar på huvudet och ett böljande men ändå sammanhållet svall på ryggen. Tekniken är ganska enkel. Du börjar med att locka håret på huvudet för att sedan fortsätta med svallet (eventuellt efter applicering av löshår). Sedan tvinnar du svallet något och samlar ihop lockarna. Uppsättningen kompletterar du med en hårkam, blommor och/eller pärlor samt en tiara om du så vill.

Uppsättning med knut


En nackdel med en uppsättning med böljande svall på ryggen är att fokus förflyttas en del från klänningen och eventuell tiara. Detta lilla ”problem” undviks enkelt med en uppsättning med knut, där knuten fäster en bit ner på nacken. Det är en ganska strikt bröllopsfrisyr men den kan enkelt piffas upp med blommor eller genom att man gör luggen lite vågig.

Fixa bröllopsfrisyren själv eller boka tid hos frisör


De flesta bröllopsfrisyrer av lite enklare modell kan du ordna på egen hand med hjälp av en eller två väninnor. Dock väljer de flesta att boka tid hos en frisör för att fixa håret, inte bara för att man är garanterad ett perfekt resultat utan också för att väninnorna säkerligen har annat att ordna med på den stora dagen. Om du bokar tid hos frisör, se till att göra det i god tid innan bröllopet.

Företag inom SkönhetBeconfident Tandblekning
BeConfiDent Tandblekning

BeConfiDent hjälper dig att få ett vitare leende inför den stora bröllopsdagen. Med ett skinande leende får du stärkt självförtroende och kan bekvämt genomföra bröllopet

Make Up Online
Billigt MakeUp

Billigt MakeUp samlar erbjudanden och produkter från olika onlinebutiker och märken under samma tak.

Poze International AB

Poze har ett gediget sortiment av Hair Extensions av absolut högsta kvalité. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara nyanser, färger och längder.