Skor & Accessoarer

Se företag inom skor & accessoarer

Hitta brudskor, väskor, tiaror, slöjor, handskar m.m. till bröllopet


Något gammalt, något nytt, något lånat och något blått? - Den kända ramsan kan räcka till några få av de tillbehör man behöver under bröllopet, men långt ifrån alla. Det finns för de allra flesta ett stort behov av bröllopstillbehör att införskaffa inför bröllopet.

Kommer du använda slöjan igen?


Huruvida man ska hyra eller köpa sina bröllopsattiraljer kan diskuteras. Det är en smaksak och en fråga om hur man vill prioritera ekonomiskt. Somliga tycker att det hör till att äga en nyköpt brudväska, bröllopsskor, en egen tiara eller slöja eller båda osv. Andra tycker att pengar kan läggas på annat. Bröllopsminnen finns bevarat i foton och i hjärtat, och inte i prylar. Hur man gör är alltså en fråga om egna känslor och prioriteringar.

Oavsett om du önskar köpa eller hyra dina bröllopstillbehör, så finns gott om återförsäljare som gärna hjälper dig med dina önskemål. Här följer några tankar som kan vara bra att ta ställning till när det gäller valet att hyra eller köpa sina bröllopstillbehör, så som slöja, tiara, handskar, skor m.m.

Fördelar med att hyra bröllopstillbehören:


Spar på ekonomin
Ett miljövänligt alternativ
Spar på garderobsutrymme
Ofta används dessa tillbehör enbart på bröllopet och blir sedan stående
Genom att hyra tillbehör kan man istället ta sig råd att hyra något exklusivare som man inte själv skulle lagt pengar på att köpa

Fördelar med att köpa bröllopstillbehören:


Man kan bevara minner i föremål och plocka fram dem på kommande bröllopsdagar
Barn och barnbarn kan ärva dina bröllopstillbehör
Du kan alltid sälja tillbehören om du ångrar dig

När det gäller punkten att bevara bröllopstillbehör till kommande generationer så kan man givetvis också fråga sig om det inte är något man själv kan låna eller återvinna från kanske föräldrarnas eller mor- eller farföräldrarnas bröllop.

Hitta brudskor, väskor, tiaror, slöjor, handskar, m.m. till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Företag inom Skor & Accessoarer