Annonsera på Bröllop.se

På Bröllop.se kan företag och leverantörer inom bröllopsbranschen skapa en företagssida och få exponering mot blivande brudpar samt bröllopsarrangemang.

Skapa konto

Skapa ett användarkonto för att komma igång med er företagspresentation.

 

För att kunna lägga till ert företag i registret på Bröllop.se måste ni först skapa ett användarkonto. Detta gör ni genom att fylla i fälten nedan. Innan ert konto läggs upp kommer personal på Bröllop.se att utföra en manuell kontroll, vartefter ni erhåller en notis per e-post när ert konto har granskats och blivit aktiverat. Därefter är ni välkomna att logga in på Bröllop.se, ni har då möjlighet att lägga upp ert eller era företag i vår företagskatalog.

Annonseringsalternativ

Annonsering på Bröllop.se erbjuds med annonspaketen Mini, Medium och Max.

Mini Annonspaket

Med Mini Annonspaket får ni en presentation av ert företag på en egen sida där ni kan lägga in följande information:

 • Beskrivande text
 • Länk till hemsida
 • Kontaktuppgifter (e-post, telefon, adress)
 • Sociala medier (Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter)
 • Logga
 • Bildgalleri
 • Video (Youtube)
 • Erbjudande

Se annonsexempel: Kenzan Tours & Sundby Gård.

Medium Annonspaket

När man väljer Medium Annonspaket får ni utöver allt som ingår i Mini Annonspaket en annons som visas på i högerkolumnen på förstasidan, bröllopsbloggen samt alla kategori- och stadssidor. Annonser i högerkolumnen väljs ut och visas slumpmässigt jämt fördelat över alla annonsörer.

Max Annonspaket

Välj ”Max Annonspaket” så får du utöver allt i "Medium Annonspaket" även en artikel publicerad på våran bröllopsblogg. Vi skapar en relevant artikel där vi presenterar ert företag och er verksamhet med en länk till er företagssida som ni har på Bröllop.se. Ni är med och påverkar när artikeln publiceras under er annonseringsperiod.

Priser Annonspaket

 • Mini: 1 995 kr/år (exkl moms)
 • Medium: 3 995 kr/år (exkl moms)
 • Max: 5 995 kr/år (exkl moms)

Villkor för Annonsering på Bröllop.se

Dessa villkor gäller när ett företag (Företaget) registrerar och medverkar i Bröllopsguide (Bröllop.se). Bröllop.se drivs av företaget Creamfile AB.

Allmänt

Företaget måste ha en inriktning relaterad till bröllop eller närliggande produkter.

Annonseringen publiceras och löper tillsvidare från och med att Bröllop.se godkänt Företagets registrering. Bröllop.se förbehåller sig rätten att neka att registrera företag som Bröllop.se inte anser passa in och ta bort företag som ej följer svenska lagar eller bryter mot villkoren.

Registrerad information

Företaget kan kostnadsfritt få sin annonsinformation uppdaterad genom att ny information skickas via mail till Bröllop.se. Det är Företagets ansvar att se till att alla uppgifter är riktiga. Bröllop.se tar inte ansvar för inaktuella eller felaktiga uppgifter.

All registrerad information ska spegla Företaget och vara anpassad till besökare på Bröllop.se (blivande brudpar och bröllopsgäster). Företaget får ligga med i de kategorier och orter som är för Företaget relevanta. Det ska tydligt framgå att Företaget tillhandahåller produkter i registrerade kategorier.

Bröllop.se förbehåller sig rätten att redigera oriktig information samt ta bort Företagets annons vid upprepat missbruk från Företaget.

Om Företagets hemsida ligger nere under en längre tid eller upphör, har Bröllop.se rätt att ta bort länken till hemsidan i företagspresentationen. Bröllop.se kommer då informera detta till Företaget via den lämnade kontaktmailen.

Abonnemang

Abonnemanget löper årsvis från och med första publiceringsdagen och betalas årsvis i förskott. Efter kontroll av uppgiftslämnare och registrering fakturerar Bröllop.se Företaget på 30 dagar netto.

Förlängning

När det återstår ca: 15 dagar av företagets annonseringsperiod, kommer Bröllop.se att påminna Företaget på den angivna kontaktmailen att annonsen är på väg att förnyas. Företaget kan då ta ställning till om Företaget vill avsluta sin annonsering eller ändra annonspaket. Vid uteblivet svar, förlängs annonseringen med ytterligare ett år. Företaget kan när som helst under pågående annonseringsperiod meddela att Företaget inte vill förlänga sin annonsering.

Påminnelse och Inkasso

Vid skriftlig betalningspåminnelse debiteras påminnelseavgift f. n. 50 kr. Överlämnas fordran för inkassering tillkommer lagstadgade inkassokostnader.