Catering, Mat & Dryck

Se företag inom catering, mat & dryck

Inköpsguide för bröllopscatering och bröllopsmiddag


En bra cateringfirma serverar den mat ni önskar till ert bröllop. Det är en fantastisk känsla att bli serverad god mat, utan att själv, eller låta någon av de närmaste känna oro för kök och tillagning. Det är er fest, sitt ner och njut av bröllopsmaten tillsammans med alla era gäster.

Träffa gärna cateringfirman personligen


För att försäkra sig om att brudparet får det som förväntas kan det vara en god idé att träffa de ansvariga för cateringfirman personligen. Titta igenom menyer och kom ihåg att diskutera om någon av gästerna har en allergi eller exempelvis är vegetarian. Finns det en meny även för laktosintoleranta, glutenallergiker och veganer?

Det kan också vara en god idé att överblicka porslin, glas och kanske om det finns fotografier från någon tidigare bröllopsmiddag cateringsfirman varit delaktiga i. Kan cateringfirman lämna
referenser? Känner ni inte några bekanta som använt sig av firman tidigare, så tveka inte att kontakta tidigare gäster och googla gärna företaget för att försäkra er om att allt gått rätt till.

Försäkra er även om att servitörerna är uppklädda och vana vid sitt yrke. Det kan låta som en petitess, men det är servitörerna som era gäster kommer i direkt kontakt med och deras professionalitet speglar av sig på delar av stämningen under måltiderna.

Catering är mer än bara mat


Idag kan catering innebära mer än bara smakrika måltider och dricka. De kan också finnas tillhands med snacks och tilltugg. Vissa cateringfirmor tar även ett stort ansvar för lokaldekorationerna, men också livemusik, fotografer och belysning. Oavsett hur mycket ni väljer att beställa så ta reda på alternativen, och jämför gärna cateringfirmor mot varandra. Priset kan skilja avsevärt exempelvis på om man väljer en cateringfirma från stan, eller om man istället väljer någon strax utanför.

Hitta catering, restauranger, tårtor, alkohol, m.m. till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Företag inom Catering, Mat & Dryck