3 fina bröllopssviter i Göteborg Gothia Towers bröllopsnatten

Göteborg är inte bara Sveriges näst största stad, utan även en välbesökt plats med diverse sevärdheter, attraktioner och evenemang. Sammantaget gör de höga besökstalen att utbudet av hotell är relativt stort. Med ett stort urval kommer också många, fina bröllopssviter att välja mellan. Här tipsar vi om lyxiga bröllopsssviter i Göteborg som gör bröllopsnatten extra minnesvärd.


Gothia Towers


Gothia Towers bröllopsnatten

När du väljer Gothia Towers finns flera lyxiga senior- och juniorsviter i utbudet för bröllopsnatten. Ett paket kan bokas där man, vid ankomst, ges mousserande vin och chokladpraliner. Ett plus är att utsikten över Göteborg är storslagen från samtliga av hotellets bröllopssviter. Morgonen efter ingår frukost (antingen i restaurangen eller på rummet). Sen utcheckning kan också ordnas.Ta sig hit: Gothia Towers ligger på Mässans gata, centralt i Göteborg. Vill man gå är det möjligt att göra det. Promenaden blir då ca 2 km lång och tar ungefär 25 minuter. Med taxi eller bil tar det ca 8 minuter att ta sig hit. Med kollektivtrafiken tar det mellan 7 och 10 minuter.


Avalon Hotel


Avalon Hotel Svit

På Avalon Hotel finns vackra,
romantiska sviter högt upp i byggnaden. Till exempel finns Penthouse Sviten, som är 83 kvadratmeter stor och har en storslagen utsikt mot tre väderstreck. Här finns även sviterna Kungstorget och Vallgatan (56 respektive 50 kvadratmeter) med en egen öppen spis som sätter stämningen. En balkong med vacker utsikt gör att det här hotellet passar utmärkt för ett bröllopspar.Ta sig hit: Avalon Hotel ligger blott en 10 minuters promenad från centralstationen. Med bil eller kollektivtrafik tar det bara ett par minuter att ta sig hit.


Elite Plaza Hotel


Elite Plaza Hotel Göteborg bröllopssviten

På Elite Plaza Hotel i Göteborg finns flera passande bröllopssviter. Till exempel finns stora Sveasviten, som är på 185 kvadratmeter. För ett bröllopspar kan dock den lite mindre Svit 506 passa bättre, som är på 80 kvadratmeter och erbjuder en magnifik utsikt över staden.Ta sig hit: Elite Plaza Hotel ligger på Västra hamngatan 3, som ligger knappt en kilometer bort från centralstationen till fots. Med bil eller kollektivtrafik tar det 5 – 6 minuter att ta sig hit.


Senast uppdaterad av Benny, söndag 15 april 2018 kl. 16:58