3 fina Bröllopssviter i Malmö Bröllopssvit på Hotel Mäster Johan

När den stora dagen börjar närma sig kan det vara dags att, med viss framförhållning, se till att boka en bröllopssvit. Faktum är att man bör vara ute i ganska god tid om man ska vara någorlunda säker på att få den svit man önskar sig. I Malmö finns flera fina bröllopssviter att välja mellan. De varierar i storlek och pris och en del av dem kan bokas i form av ett romantiskt paket. Här ger vi exempel på tre fina bröllopssviter i Malmö, den skånska huvudstaden.


Malmö Arena Hotel


Hotel Malmö Arena

Hos Malmö Arena Hotel finns möjlighet att övernatta efter bröllopsfesten. I hotellets bröllopssvit finns rosor på rummet vid bokning, som sätter stämningen. I övrigt underlättar hotellet för att firandet ska gå så smidigt till som möjligt. Till exempel erbjuds möjlighet att förvara bagage under festligheterna fram till incheckning. Fram till klockan 10.30 serveras en frukostbuffé (som kan ätas på rummet fram till klockan 11.00). För bröllopssviten gäller sen utcheckning (15:00).Elite Plaza Hotel


Svit Elite Plaza Hotel Göteborg

I Elite Plaza Hotel finns en stor, smakfull och romantiskt inredd bröllopssvit. Som i alla andra rum finns här också AC, minibar, strykjärn, te- och kaffebricka samt gratis wifi. Roomservice erbjuds. Om ni bokar bröllopssviten på en lördagsnatt kan ni njuta av hotellets Snooze-koncept, med förlängd frukost (varar till 12.00) och en väldigt sen utcheckning (fram till klockan 18:00). Efter en lång dag av firande passar det hotellet således bra för den som vill vila upp sig ordentligt dagen efter. Överlag är hotellet ganska stort, så här kan även långväga gäster stanna över natten i Malmö.


Hotel Mäster Johan


svit Hotel Mäster Johan

Här finns flera olika typer av rum och en vacker svit som kan göras i ordning för bröllopspar. Uppger man vid bokning att det är bröllopsnatten finns rosor och choklad i rummet vid ankomst. Det är inte tvunget sviten som måste bokas för detta – men det är onekligen det som passar bäst för en bröllopsnatt i Malmö.


Senast uppdaterad av Benny, torsdag 12 april 2018 kl. 21:28