3 fina bröllopssviter i Stockholm Bröllopssvit Grand Hotel Stockholm

Sviter för bröllopsnatt i Stockholm


Även om det på bröllopsresan säkert finns mycket att se ute på staden eller i naturen, kommer nog en relativt stor del av smekmånaden ofrånkomligen tillbringas på hotellrummet. Det är också här paret tillbringar första nätterna tillsammans som äkta makar, vilket för många är något alldeles extra. En fullfjädrad bröllopssvit kan då hjälpa till att frambringa en riktigt fin stämning framåt kvällskvisten, så brudparet får det så där extra fint tillsammans.

Varje hotell med självaktning i Stockholm har minst en bröllopssvit och eftersom det finns hundratals hotell i huvudstaden finns det givetvis också hundratals bröllopssviter att välja mellan. Några är emellertid lite finare och lite mer exklusiva än andra. Här är tre exempel på fina bröllopssviter i Stockholm som gör att bröllopet blir lite extra minnesvärt.

Grand Hotel Stockholm


Bröllopssvit Grand Hotel Stockholm

Det blir inte lyxigare än så här. Grand Hotel Stockholm är Sveriges mest exklusiva hotell och givetvis har man också Sveriges mest exklusiva sviter som passar perfekt för bröllopsnatten. Grand Hotel har två typer av sviter, nämligen juniorsviter och executivesviter. Skillnaden mellan de båda är egentligen bara att executivesviterna är lite större och marginellt lyxigare. Det går dock alldeles utmärkt att spendera bröllopsnatten i något av hotellets deluxerum och premiumrum. Den exklusiva känslan får du även här, särskilt som du kan få samma service som i de ännu mer lyxiga rummen med roomservice, Champagne och godsaker vid ankomsten, med mera.Sheraton Stockholm


Sheraton Stockholm svit

Sheraton mitt i centrala Stockholm bjuder inte bara på en slående utsikt över huvudstaden, utan även många lyxiga sviter för bröllopsnatten. För största möjliga lyx väljer du Presidentsviten, men ett mer prisvärt alternativ är någon av hotellets juniorsviter. Dessa sviter är stora och rymliga, inredda i en modern stil, och de har alla utsikt över vattnet. All tänkbar service ingår och hotellpersonalen kan ordna med lyxiga överraskningar som Champagne, fruktfat och liknande.Best Western Hotell Kung Carl


Victoria Sviten Hotell Kung Carl

Om du är ute efter ett lyxigt hotellrum som är helt avsett för att vara en bröllopssvit är det Hotell Kung Carl och dess svit Victoriasviten du ska boka. Sviten ligger högt uppe i hotellet och har en egen balkong med utsikt över Stureplan. Badrummet är försett med bastu och bubbelpool. Boka till Champagne vid ankomst och frukost på rummet för maximal romantik, lyx och avkoppling.


Senast uppdaterad tisdag 26 april 2016 kl. 13:36