Cecilia och Karls Bröllop i Kållerstad cecilia-karl1

I detta bröllop får vi följa med Cecilia och Karl under deras bröllopsdag. Bröllopet ägde rum i Kållerstad i Västra Småland den 27 juli, 2013.
[gallery link="file" ids="5408,5407,5406,5405,5404,5403,5402,5401"]

..och slutligen en vacker bröllopsvideo av Kentsdottir Art & Production..

http://vimeo.com/72603081

Bruden berättar..


Eftersom jag har ganska stor släkt, och Karl ännu större så var det ganska självklart att vi skulle ha ett stort bröllop. Och tack vare den stora och fina lokalen "Pärlan" i Kållerstad så var ju detta möjligt. Färgtemat blev blått och rosa. Typisk manligt och kvinnligt, men i vårt fall så var de färgerna perfekta för oss och det somriga bröllop vi ville ha. Vi ville försöka fixa så mycket som möjligt själva, eller ja, med hjälp av våra nära och kära. Min mamma gjorde min brudbukett och alla andra blomdekorationer och min syster är frisör på Nudh Hair i Halmstad och fixade hår och smink. Naglarna gjorde jag hos en fd klasskompis i Gislaved på Studio 9 Vackra Naglar. Klänningen köpte jag genom nätet från brudklanningar.nu i Borås. Karl hyrde sina kläder från Mister G i Gislaved. Ringarna köpte vi från Guldfynd i Värnamo. Knopplakan från Ikea + några blå band från skapamer.se blev till stolsöverdrag. Dukar och servetter köptes från Staples.

Vi valde att inte sova tillsammans natten till bröllopet. Dels för att vi skulle hinna längta ordentligt efter varandra, men också för att det var smidigt att jag var på plats i mitt föräldrahem med min familj runt omkring mig och servade mig med allt från frukost, frisyr, smink, påklädning och glada tillrop. Det efterlängtade pirret i magen infann sig givetvis när jag mötte min blivande man, finare än någonsin, på hans föräldrar gård. Där fotades vi, åt lunch och åkte iväg till kyrkan i en finbil (också en bekant som chaufför). Bröllopsfotograf var Linda Gredåker ifrån Göteborg (som är fru till en i mitt band) och det är hennes foton som jag har bifogat. Musikerna i kyrkan var min lillasyster, vänner och bandmedlemmar. Efter vigseln åkte vi till vattenskotern (som vi lånat av en bekant) på andra sidan sjön och gjorde en entré som hette duga, så kul att överraska! Gästerna hade under tiden minglat, fotograferats (av en bekant), ätit lite snacks och allt till ljudet av en vän som är trubadur, Marcus Max. Sedan var det sedvanlig 3-rätters middag med olika upptåg och fina tal. De som jobbade i köket och med serveringen var våra bekanta. Dans på kvällen till tonerna av min pappas coverband och mitt egna Spring Street Band. Vi avslutade kvällen med nakenbad i månens sken.

Den här dagen kommer jag aldrig att glömma, och för er som undrar vad skillnaden är efter man har gift sig; Man älskar varandra ännu mer! Det kan inte bli mer VI på nått mer definitivt sätt än nu. En helt fantastisk dag som i förberedelsernas tid (det tar ju lite tid att förbereda) inneburit både grubblerier, slit och tårar, men också känslan av samhörighet, att bli en del av sin partners familj och många härliga skratt! Nu så här drygt en månad senare har vi njutit av alla lyckönskningar, våra bröllopspresenter, alla fina kort och filmer, OCH vi har det bästa framför oss, vår bröllopsresa:-)

Företag och personer som hjälpte till:

  • Fotograf 1 (bild 1-3): Kentsdottir Art & Production

  • Fotograf 2 (bild 4-7): Linda Gredåker

  • Video: Kentsdottir Art & Production

  • Brudklänning: Bal & Fest

  • Brudgummens kläder: Mister G i Gislaved

  • Naglar: Studio 9 i Gislaved

  • Vigselringar: GuldfyndSenast uppdaterad tisdag 3 september 2013 kl. 08:03