Dalia och Shadi's bröllop i Eskilstuna dalia-shadi1

I detta bröllop får vi följa med Dalia och Shadi under deras bröllopsdag. Vigseln ägde rum i S:t Eskils kyrkan i Eskilstuna den 30 juni, 2012.
[gallery link="file" ids="5417,5416,5415,5414,5413,5412,5411,5410"]

Bruden berättar..


Tanken var att vårt bröllop skulle vara väldigt enkelt och firas tillsammans med familjen och vännerna. Efter 5 år tillsammans längtade vi jättemycket efter denna dag Att bara få vara, bara vi. Jag har planerat mitt bröllop sen jag var liten så jag ville att allt skulle vara perfekt och precis som jag ville, och Gud vad stressade vi var!

Kyrkan bokade vi åtta månader innan bröllopet. Detsamma gällde bröllopsfotografen, självklart blev det Kristin Lundberg. Det var lite svårt att hitta rätt fotograf, vilket var det viktigaste enligt oss, vi ville ha jättebra bilder, ett minne från vårt bröllop! Det jag gjorde var att googla efter bröllopsfotografer i Eskilstuna, jag hittade flera duktiga fotografer men jag ville veta lite mer om dem innan jag bestämmer mig. Så jag besökte deras hemsidor, läste deras bloggar och tittade på deras tidigare bröllopsfotograferingar. När jag då besökte Kristin Lundbergs hemsida blev jag helt tagen! Henne ville vi ha och vi valde helt rätt!

Sen var det dags att hitta brudklänning, vilket var det som oroade mig mest, att inte hitta rätt klänning. Utgångspunkten var att hitta en klänning med släp, och jag ville att toppen skulle vara försedd med pärlor/brodyr. Jag provade många klänningar men jag fastnade för den allra första klänningen som jag provat, och den köpte jag. Och vilken tur att jag var ute i god tid, min storlek fanns inte i lager och måste beställas, det skulle ta 6 månader för att få hem den! Jag var jätteorolig hela tiden att jag inte kommer få klänningen i tid. Men det ordnade sig.

Färgtemat bestämde jag tillsammans med min brudtärna, hon skulle ha på sig en turkos klänning, så temat blev turkos/aprikos/orange. Kyrkan och festlokalen dekorerades med just dessa färger och det blev helt underbart!

När det gällde brud- och tärnbuketten så bestämde vi samma tema, Min favorit blomma är Gerbera så det blev aprikos gerbera, oranga o vita vendela rosor. Kyrkan och festlokalen dekorerades med samma sorts blommor.

Ingångsmusik till vigseln var Brudkör ur "Lohengrin", R. Wagner. Vid vigseln sjöngs det "Du är allt", S. Aldén och även "Can you feel the love tonight", Elton John, som jag och min man valt. Efter vigselakten överraskade min fina man mig med att spela gitarr och sjunga låten "The Woman I Love - Jason Mraz", en väldig speciell låt som betyder väldigt mycket för oss. Det var helt underbart. Utgångsmusik var "Bröllopsmarsch" från Delsbo.

Företag och personer som hjälpte till:

  • Fotograf: Kristin - Photography

  • Vigselförrättare: Claes-Göran Ydrefors

  • Organist och solist (vigseln): Gry Kaijankoski

  • Dekorationer (blommor, brudbukett, tårta): Bandak Dekor Södertälje

  • Brudklänning: Saras brud och fest

  • Vigselringar: Köpta utomlandsSenast uppdaterad torsdag 20 juni 2013 kl. 16:31