Deluxe Vacations

Om Deluxe Vacations


Deluxe Vacations är en researrangör som erbjuder smekmånadsresor och vigsel på stranden i Karibien samt smekmånadsresor till Maldiverna, Mauritius & Seychellerna.

En bröllopsresa till Karibien är ett minne för livet. Istället för att stressa med minutiös planering av ett bröllop med val av rätt plats, lokal och årstid så kan man genom en bröllopsresa slippa detta och låta slående karibiska miljöer göra jobbet.

Deluxe Vacations erbjuder bröllop på många olika karibiska paradisöar såsom Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curaçao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia och Tobago. Ta med vänner och släkt på resan för att göra det till en oförglömlig resa.

Dessutom är det smidigt att efter ceremonin stanna kvar för en smekmånad i Karibien. Slå till på en bröllopsresa till Karibien redan idag!

Maldiverna

Det är inte möjligt att gifta sig på Maldiverna men öarna är en av de mest romantiska platserna på jorden och är mycket populär bland smekmånads par. Välj en vatten bungalow och och låt ditt liv tillsammans börja med lycka.

Bröllop i Karibien

Sedan 1998 har vi skickat hundratals lyckliga par till Karibien för att gifta sig. Från bara två personer till sällskap av över 60 personer.

Att gifta sig i Karibien är lätt och smidigt för oss att arrangera, vilket är en av anledningarna till att det blivit så populärt. Vi på Deluxe Vacations är ledande inom branschen på att organisera bröllop i Karibien.

Våra kunniga medarbetare hjälper er inte bara att hitta rätt destination utan även med de procedurer som gäller för vigseln på er önskade destination! Oftast behövs bara dokument som personbevis samt bröllopscertifikat som visar att man är fri att gifta sig och något som
styrker identitet och hemvist.

Låt oss hjälpa dig med din dröm om ett bröllop på en vit sandstrand i Karibien. Kontakta oss idag!

Kontaktinfo


Adress
Byvägen 54, 133 34 Saltsjöbaden

Kategori
Bröllopsresa

Verksamhetsort
Stockholm, Västerbotten, Norrbotten, Jämtland, Västernorrland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Örebro, Västmanland, Uppsala, Södermanland, Västra Götaland, Östergötland, Jönköping, Öland, Gotland, Halland, Kronoberg, Blekinge, Skåne

Till bröllopet


Calligraphen

Filmklipp

Erbjudande från Deluxe Vacations


Deluxe Vacations har alltid erbjudanden. Kontakta oss för erbjudanden som gäller under den tiden du vill resa