EyA Weddings - Evelina & Adrià Weddings

Om EyA Weddings - Evelina & Adrià Weddings


Bröllop i Spanien? Bröllopsplanerare Evelina & Adrià med bas i Barcelona hjälper er anordna ert bröllop i hela Spanien


Är bröllop i Spanien er stora dröm? Vi förstår verkligen varför! Spaniens fantastiska landskap, kontrasterna mellan berg och hav, oslagbar gastronomi och den härliga atmosfären erbjuder många magiska platser för att anordna just ert drömbröllop på.


Hos Evelina & Adrià Weddings har vi vår bas i Barcelona men hjälper vi er att anordna ert bröllop i hela Spanien: Från södra Spaniens underbara kuststäder längs Costa del Sol till norra Spaniens grönska, magiska gastronomi och vinfält. Tack vare våra många års erfarenhet genom att anordna event och resor i hela Spanien kan vi även erbjuda våra brudpar destinationer och upplevelser med det "lilla extra" och utöver det vanliga.


Vi hjälper er att hitta en destination i Spanien som passar för just ert bröllop. Därefter skräddarsyr vi varje bröllopsplanering- och organisering efter just era önskemål, budget, idéer och drömmar. Hur än er stora dag kommer att vara är vi gärna er hjälpande hand. Vi tar hand om alla detaljer små som stora, innan under och efter ert bröllop. Ni tar hand om varandra och njuter av stunden.


Vi erbjuder flera olika typer av wedding planning-tjänster runt om i hela Spanien. Som era bröllopsplanerare tillgodoser vi era önskemål från att ta hand om all planering och organisation av ert bröllop till att ta hand om särskilda delar av bröllopet. Allt efter era tankar och idéer om hur just ni vill hur er stora dag ska bli.


Kort om oss: Vi är Evelina och Adrià, ett par som hjälper andra par att förverkliga drömmarna om sin stora dag. Vi har organiserat och lett event runt om i Spanien under 12 års tid och bestämde oss för att erbjuda våra wedding planner tjänster sedan 2019. Vi talar flytande svenska, spanska, engelska och katalanska. Ser fram emot att höra från er!

Kontaktinfo


Adress
Passatge del Vi Marfil 08328 Alella, Barcelona

Kategori
Fest- & Bröllopslokaler

Verksamhetsort

Erbjudande från EyA Weddings - Evelina & Adrià Weddings
EyA Weddings - Evelina & Adrià Weddings har för närvarande inget erbjudande