Fotograf Henrik Larsson

Om Fotograf Henrik Larsson


Jag är en erfaren fotograf som på senare år inriktat mig på att fotografera bröllop eftersom jag tycker det är fantastiskt roligt, kreativt och spännande. Varje bröllop är unikt och kräver nya idéer om hur stämningen, känslan och platsen kan fångas på bästa sätt. Att få föreviga en så speciell händelse där de bilder jag tar kommer att stanna kvar som viktiga minnen känns väldigt givande. 

Jag är 36 år och kommer från Skåne men bor numera i Stockholm. Jag arbetar både som fotograf och landskapsarkitekt, en kombination av yrken som gör att jag tycker mig ha en särskilt bra känsla för att fånga omgivningar, landskap och platser och på ett fint sätt lyfta fram det i de bilder jag tar från varje bröllop. Det gör också att de bilder jag tar har en särskild känsla och stil. Om ni tror att den känslan och stilen skulle passa bra för ert bröllop får ni gärna höra av er för bokning eller frågor. Jag diskuterar gärna igenom hur jag brukar lägga upp en fotografering och hur ni vill att ert bröllop ska förevigas.

Jag har alltid backuputrustning med mig till varje bröllop och tar direkt backup av alla bilder. Jag har en fotografförsäkring och är medlem i Sveriges fotografers förbund, SFF. Det gör att ni kan känna er trygga med att anlita mig och att jobbet blir gjort som utlovat. 

Jag tar gärna uppdrag i hela Sverige och även utomlands. I min portfolio visar jag ett urval av fotograferingar från olika delar av Sverige. Från Uppsala och Stockholm till Östergötland, Lund och Kivik.

Hör gärna av er så pratar vi igenom hur ert bröllop kan fotas på bästa sätt!

Kontaktinfo


Kategori
Bröllopsfotograf

Verksamhetsort
Stockholm, Skåne, Uppsala, Östergötland, Södermanland, Gotland

Erbjudande från Fotograf Henrik Larsson
Fotograf Henrik Larsson har för närvarande inget erbjudande