Hedbergs Guld & Silver

Om Hedbergs Guld & Silver


På Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter - fast till ett lägre pris!

I vårt breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver och presentartiklar. Välkommen att titta och handla här i vår e-butik, eller besök vårt guldvaruhus i Dalsjöfors utanför Borås.

Kvalitet och trygghet är viktigt för oss på Hedbergs Guld. Företaget har handlat med guld- och silversmycken sedan 1947. För att garantera att du får äkta vara är alla guldprodukter kontrollerade. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld. Det är också med stolthet vi kan säga att våra diamanter är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Många av våra produkter har vår egen design, men vi samarbetar även med kända varumärken som Schalins ringar och MEMAGAB (Gense) matsilver. Och du vet väl att du har ett års garanti på alla produkter och en månads returrätt på alla produkter utom de som är specialbeställda.

Hedbergs Guld köper direkt från tillverkarna utan fördyrande mellanhänder, gör stora inköp för att få pressade priser och använder vår långa erfarenhet och breda kontaktnät för att hitta hög kvalitet till bästa pris. Allt för att du som kund ska känna att du får mer för pengarna när du köpt en vara hos Hedbergs Guld. Alltså samma lyx och kvalitet till ett lägre pris!

Välkommen till Hedbergs Guld! Här får du mycket för pengarna!

Kontaktinfo


Adress
Boråsvägen 40, 516 81 Dalsjöfors

Kategori
Vigselringar & Bröllopsringar

Verksamhetsort
Stockholm, Västerbotten, Norrbotten, Jämtland, Västernorrland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Örebro, Västmanland, Uppsala, Södermanland, Västra Götaland, Östergötland, Jönköping, Öland, Gotland, Halland, Kronoberg, Blekinge, Skåne

Erbjudande från Hedbergs Guld & Silver
Hedbergs Guld & Silver har för närvarande inget erbjudande