HÖGTIDSPORTALEN

Om HÖGTIDSPORTALENSÅNG & MUSIK FÖR
LIVETS VIKTIGASTE STUNDER

Att få delta i människors viktigaste tillfällen i livet är något vi på Högtidsportalen ser som en ynnest och vi är därför mycket tacksamma för möjligheten att få assistera er med sång och musik vid dessa stora evenemang!

Vi brinner och är stolta för de verksamheter där vi är aktiva. Vi anser att musiken har en oerhört viktig plats i dessa och är därför måna om att det ska finnas möjligheter för alla att anlita kvalitativ musikunderhållning. Vår artister och akter håller alla hög klass och finns i en rad olika prisklasser.

Att få förtroendet att delta vid högtider såsom bröllop, begravning, fest och dop handlar inte bara om att sjunga eller spela fint och vackert. För oss handlar det lika mycket om att vara ödmjuk, att beröra och att kunna hantera människors känslor i dessa, de viktigaste och känsligaste av stunder.

Utifrån detta är vi extremt noga med vilka vi samarbetar med. Vi har en personlig kontakt med alla våra samarbetspartners och gör hela tiden utvärderingar med både dem som utför uppdragen och med er som kunder. Allt med bästa resultat i fokus!

Varmt välkommen! 

Peder Cavallius Ekman, CEO & grundare av Högtidsportalen 

Kontaktinfo


Adress
Svandammsvägen, 31A

Kategori
Bröllopsmusik & Underhållning

Verksamhetsort
Stockholm, Skåne, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västra Götaland, Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Kalmar, Jönköping, Jämtland, Halland, Kronoberg, Norrbotten, Västmanland, Västernorrland, Västerbotten, Örebro, Östergötland, Öland

Filmklipp

Erbjudande från HÖGTIDSPORTALEN
HÖGTIDSPORTALEN har för närvarande inget erbjudande