Kenzan Tours

Om Kenzan Tours


Vi på Kenzan Tours är specialister på bröllopsresor till Afrika, Indiska oceanen, Centralamerika, Sydamerika och Asien.


Vi skräddarsyr bröllopsresor till er som vill ha det där lilla extra. Med oss kan ni resa på solsemester till rofyllda paradisstränder, åka på safari och få andra stora naturupplevelser, uppleva en fjärran kultur eller åka på en spännande äventyrsresa. Vill ni gifta er utomlands hjälper vi också till att ordna vigseln på våra resmål. Bröllopspar på smekmånad får vanligtvis något extra på våra hotell. Hör av er till oss med era önskemål så hjälper vi till att ta fram just er perfekta bröllopsresa. Här ger vi några tips på resmål som passar för bröllopsresor.Bröllopsresa till Maldiverna, Seychellerna eller Zanzibar


Vill ni ha en lugn och romantisk bröllopsresa med sol och paradisstränder? Då kan en smekmånad till Maldiverna, Seychellerna eller Zanzibar passa er.


För er som verkligen vill koppla av är Maldivernas paradisöar perfekta. Här kan ni bo på en avlägsen ö i totalt lugn direkt vid stranden. Utforska korallreven och den magiska undervattensvärlden med snorkling och dykning, skäm bort er med god mat och ta en avkopplande spa-behandling.Seychellerna är ett orört paradis som passar en romantisk solsemester. Öar som Mahé, Praslin och La Digue erbjuder alla drömlika stränder med kritvit sand, gröna palmer och kristallklart vatten. Vill ni ha aktiviteter på resan kan ni 
till exempel snorkla, dyka och surfa. Det finns också utflykter till närliggande öar. Eller varför inte ta en kryssning i denna fantastiskt vackra ö-värld?Utanför Tanzanias kust ligger Zanzibar. Här finns ändlösa kritvita stränder som bjuder in till en fantastisk smekmånad. Även här finns ett stort utbud av utflykter och aktiviteter om ni vill ta en paus från stranden, allt från besök i största staden Stone Town till båtturer med snorkling och strandhugg.


Nordost om Zanzibar ligger rofyllda Pemba Island som också är ett perfekt resmål för en bröllopsresa. Här är det avkoppling och strandliv som gäller. Vill ni ha en speciell upplevelse kan ni boka en natt i det unika undervattensrummet beläget under Indiska oceanens yta.


Vill ni ha en bröllopsresa med både äventyr och stränder är safari kombinerat med Zanzibar eller Pemba Island en bra kombination.


Safari i Afrika


Vill ni åka på safari på Afrikas savanner och se vilda lejon, elefanter, flodhästar och andra djur? Då ska ni definitivt åka på en safariresa till Tanzania eller Kenya. Ni åker i en privat jeep och bor bekvämt på lodger och tältcamper mitt ute i vildmarken.Natur och äventyr i Costa Rica


Söker ni mer äventyr och vill uppleva exotisk natur är Costa Rica ett bra alternativ. Här kan ni bland annat utforska de tropiska regnskogarna med sitt rika djurliv och se aktiva vulkaner. På Costa Rica finns ett stort utbud av aktiviteter, både lugna och mer fartfyllda äventyr. Stilla havets kust har vidsträckta sandstränder perfekta för några dagars strandlivResor till fjärran kulturer


Kenzan Tours erbjuder också många resor med kulturupplevelser. Ni kan till exempel kombinera en smekmånad på Maldiverna med en resa till Sri Lanka eller Indien för en kombination av kultur och solsemester.


Reser ni till Malaysia får ni uppleva både en spännande mångkultur, storslagen natur och fina stränder på till exempel Langkawi.


Även Vietnam är ett bra resmål om ni vill ha en rundresa och uppleva landets kultur och vackra natur kombinerat med fina stränder på till exempel Phu Quoc.


På Kuba får ni en kombination av genuina kulturupplevelser till karibiska rytmer och avkoppling på kritvita stränder.


Fler tips på bröllopsresor finns på www.kenzantours.se/brollopsresor.

Kontaktinfo


Adress
Torggatan 1, 722 15 Västerås

Kategori
Bröllopsresa

Verksamhetsort
Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Stockholm, Skåne, Norrbotten, Kronoberg, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västmanland, Västernorrland, Västerbotten, Västra Götaland, Örebro, Östergötland, Öland

Filmklipp

Erbjudande från Kenzan Tours


Ange rabattkoden ”Bröllop.se” och få 1.500 kr per person i rabatt när ni som nyblivet bröllopspar bokar er bröllopsresa hos Kenzan Tours.

Till Kenzan Tours >>