Leo Beck Band

Om Leo Beck Band


Jag trivs bäst när jag får sätta fart på bröllopsfesten eller skapa en skön och romantisk stämning på musiken inför vigseln.

Jag är stockholmstrubaduren & Dj:n med många års erfarenhet från musik och nöjesbranschen. Jag har varit verksam som trubadur och sångare i coverband sen slutet av 90-talet. Jag trivs när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten, skapa stämning på bröllopet och spela upp till dans framåt natten.  Idag är jag en etablerad artist med i genomsnitt 130 uppdrag per år. Mitt mål med varje spelning är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang, oavsett om det är den mindre eller den större bröllopsfesten.  Vi är väldigt flexibla och skräddarsyr musikunderhållningen till ert bröllop. Vi kan komma på tvåmanna- eller fyrmannaband inför dansen.
Spela livemusik inför brudskålen, köra DJ eller trubadurunderhållning.
Allt efter era önskemål!

Kontaktinfo


Adress
Rörstrandsgatan, 113 40 Stockholm

Kategori
Bröllopsmusik & Underhållning

Verksamhetsort
Stockholm, Västerbotten, Norrbotten, Jämtland, Västernorrland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Örebro, Västmanland, Uppsala, Södermanland, Västra Götaland, Östergötland, Jönköping, Öland, Gotland, Halland, Kronoberg, Blekinge, Skåne

Erbjudande från Leo Beck Band
Leo Beck Band har för närvarande inget erbjudande