MISTER SPEX

Om MISTER SPEX


Det har aldrig varit populärare att bära glasögon! 2000-talet har gjort glasögon till en viktig del av din outfit. Tidigare har vi använt samma glasögon i många år innan det blivit dags att byta men idag har vi gärna 4-5 per olika som vi byter mellan. Det är under dessa förutsättningar som Mister Spex grundades 2007 och de har på kort tid haft stora framgångar med sitt upplägg. 


Mister Spex är en helt onlinebaserad butik som säljer glasögon, solglasögon och linser. Majoriteten av varorna går att köpa med eller utan styrka. När du beställer fyller du i styrkan du vill ha på båda glasen eller linserna. Fråga din optiker om vilka styrkor du behöver så skriver de ut receptet åt dig. 


Mister Spex kan hålla nere kostnader och samtidigt erbjuda mycket tack vare att de har enkla processer. De behöver inte köpa in dyra maskiner för undersökningar eller betala hyror för lokaler. De har strömlinjeformat processerna och kan därmed köpa in i stora volymer och erbjuda sina kunder stor variation. 


När du beställer via sajten skickas din order till Berlin där glasen tillverkas och monteras i vald båge. På runt 2 veckor eller mindre har du din beställning i brevlådan, säker förpackad och så klart med alla gällande garantier du behöver. Företaget har 17 olika partneroptiker runt om i Sverige som hjälper företaget och alla kunder, samt en utbildad kundtjänst som kan svara på dina frågor innan beställning.


Mister Spex är inte bara en e-handel för den som vill beställa glasögon och linser. De har även stort utbud av solglasögon för fritid och sport, till och med vattensportglasögon som går att få med styrka!
KontaktinfoTelefon
08-55 00 25 60

Facebook

Instagram

Kategori
Skönhet

Verksamhetsort

Kontakta MISTER SPEX

Här kan du snabbt och enkelt kontakta MISTER SPEX.

Tack för ditt meddelande!
Ditt meddelande kunde inte skickas, försök igen.

Erbjudande från MISTER SPEX
MISTER SPEX har för närvarande inget erbjudande