Passande underkläder till bröllop underklader

Vad som är under din bröllopsklänning är nästan lika viktigt som själva klänningen. Välj de perfekta underkläderna för att säkerställa att bröllopsdagen löper utan problem och att du känner dig bekväm och sexig hela dagen.
Välj underkläder som passar din smak, men tänk också på din partner. De måste vara bekväma och passa ihop med din bröllopsklänning. Om du tycker att din underkläder bör handla om förförelse leta efter kläder i silke med spetsar. Du kan välja svart eller röd färg, men var säker på att det inte syns genom bröllopsklänningen. Om du föredrar en mer traditionell färg, välj champagne eller karamellfärger.

Underkjol

Vill du ha vidd på din klänning, kan det passa bra med en Krinolinunderkjol. Vidden kan regleras så det passar dina önskemål. En sådan underkjol kan man antingen hyra eller köpa.

Bröllopet äger kanske rum på vintern. En underklänning kan då passa för att hålla värmen. Var noga med att underklänningen passar ihop medbrudklänningen.

Behå

Viktigt är att behå och trosa sitter skönt och att de passar ihop med brudklänningen, speciellt med tanke på urringningen och hur klänningen ser ut i ryggen. Om du bär en tunn och åtsittande brudklänning passar en slät hudfärgad behå och trosa. Det är inte vackert om underkläderna lyser igenom. Det är brudklänningen som ska synas mest.

Body

En body ger en slankande effekt. Du kan välja en body med eller utan strumpeband. Viktigt är att den sitter skönt hela bröllopsdagen och att den stämmer överens med brudklänningen, speciellt med tanke på urringningen och hur klänningen ser ut i ryggen. Om du bär en tunn och åtsittande brudklänning passar en slät hudfärgad body.

Torsolette

Behå, linne och strumpebandshållare i ett paket, som påminner om en korsett. Till detta paket kan du matcha med en passande trosa. Viktigt är att det sitter skönt hela dagen. Välj en slät hudfärgad torsolette om din brudklänning är åtsittande i ett tunt tyg. Det är viktigt att torsoletten stämmer överens med din brudklänning. Hur djup är urringningen och hur ser brudklänningen ut i ryggen? En torsolette har ofta avtagbara axelband och brukar vara ganska urringad i ryggen.

Chemise

Ett åtsittande linne med inbyggd behå som du kan komplettera med matchande trosor. Tänk på att det ska sitta skönt hela bröllopsdagen. Välj en slät hudfärgad chemise ombrudklänning en är åtsittande i ett tunt tyg. Detta alternativ är inte att rekommendera om du bär en helskuren tunn brudklänning, eftersom linnet kan korva sig, eller att skarven på linnet syns genom brudklänningen.


Senast uppdaterad fredag 12 augusti 2011 kl. 09:49