Poze International AB

Om Poze International AB


Poze är ett relativt nytt företag som startades 2008. Företaget har vuxit snabbt tack vare ett fokus på hög kvalité och de bästa produkterna inom hårförlängning.


Resan till företagets födelse började med research. Det innebär resor både hit och dit för att förstå hantverket som ligger bakom hair extensions och att hitta de bästa produkterna. Fokuset har legat på att hitta produkter som är tillräckligt bra för stylister och catwalken men samtidigt tillgängligt för privatpersoner. Analyser av marknaden visade att majoriteten av kvinnor önskar fylligare och längre hår men alla har inte tiden eller kunskaperna för avancerade löshårsinsättningar.


Poze skapade därför sin produkt Clip & Go som är lätta och snabba att sätta in och ta ut. Succén gjorde att varumärket växte ännu mer och Pozes produkter har blivit en favoritprodukt bland många runt om i Sverige. Företaget fortsätter att utveckla framtidens produkter inom hair extensions vare sig det handlar om nya insättningsmetoder eller de bästa produkterna till ditt nya löshår.


Hos Poze kan du välja att köpa äkta löshår i olika kvalitéer och varianter, beroende på vilken kvalité och stil du är ute efter. De finns smart förpackade i olika vikter beroende på hur mycket du behöver, för vissa räcker det bara med några få träns medan andra vill fylla ut hela håret.


Med Poze hårförlängning kan du välja mellan fem olika insättningsmetoder: 


  • Keratin Extensions, limning
  • Clip On löshår
  • Wire & Clip, unik produkt som fästs som ett hårband
  • Micro-ringar
  • Tape On
  • Hårträns

Vilken metod du än väljer kan du hitta information om skötsel och insättning på sajten. Där kan du också köpa tillbehör såsom stylingredskap, stylingprodukter samt schampo och balsam som är anpassat för ditt nya hår!


KontaktinfoTelefon
08-550-656 00

Facebook

Instagram

Kategori
Skönhet

Verksamhetsort

Kontakta Poze International AB

Här kan du snabbt och enkelt kontakta Poze International AB.

Tack för ditt meddelande!
Ditt meddelande kunde inte skickas, försök igen.

Filmklipp

Filmklipp

Erbjudande från Poze International AB
Poze International AB har för närvarande inget erbjudande