Strandbröllop Idéer och Tips strandbrollop

Sand mellan tårna, den perfekta solnedgången och strålande väder ... det finns alla skäl att ha ett strandbröllop. Ta reda på hur ni kan planera ert bröllop i solen och undvika eventuella problem.
Ni kanske har den perfekta stranden i åtanke eller kanske ni bara vill ha ett strandbröllop, eftersom ni då är garanterade en längre smekmånad med sol, hav, sand och vackra solnedgångar. Oavsett anledning så är strandbröllop otroligt romantiska och kan ske överallt i världen. Vare sig ni är ute efter att njuta av Medelhavets värme i Grekland eller om ni föredrar tropiska Tahiti eller Mauritius finns det många stränder och sätt att skapa ert drömbröllop.

Plats

När ni ska bestämma plats för ert strandbröllop, måste det först och främst vara en strand där ni som par har minnen ifrån, eller en strand som lovar att uppfylla era drömmar. Om stranden är bekant för er och det är en strand nära hemmet, kan det vara lättare om ni är med i planeringen. Se över stranden och leta efter platser där ni kan ha er mottagning. Finns det en strandnära restaurang idealisk för mottagningen eller ett område som lämpar sig för ett tält? Om ni föredrar en tropisk strand lång långt borta, se till att göra en ordenlig undersökning innan. Om ni inte kan besöka platsen innan den stora dagen, se till att ni får en bröllopsarrangör som ni kan lita på och be dem sända bilder från platsen.

Innan bokning

Skapa en personlig checklista. Det är viktigt att göra för alla typer av bröllop, men ännu viktigare om ni planerar ett bröllop långt hemifrån. Hur lång tid erbjuds ni service? Om ni planerar att ge era löften på sanden i solnedgången, hur ser stranden ut? En annan viktig punkt när det gäller strandbröllop, är att se till att ni har rätt papper och tillstånd inför den stora dagen. Efter all er planering och förberedelser vill ni inte komma till paradiset för att få huvudvärk på grund av missar i administrationen. Var noga med att vara tydliga i era förväntningar och lista exakt vad ni vill ha och skicka den sedan till agenten och be om bekräftelse innan ni bokar.

Ceremoni
Bröllop på Stranden
Oavsett om ni vill ha en formell västerländsk ceremoni eller en som inspireras av lokala traditioner, var beredda för alla möjliga alternativ. Det är värt att komma ihåg att tiden för er ceremoni beror på tidvattnet och dessutom undvika den mest intensiva hettan på dagen.

Sandals är ett av de mest välkända all inclusive företagen för strandbröllop, som erbjuder lyxiga strandbröllop över hela världen. Ni kan förvänta er en egen hängiven konsult på ett antal pittoreska platser över hela världen. Foton från mottagningen, bröllopstårta och licenser etc allt tas om hand.

Bröllopsklänningen

Att välja en bröllopsklänning som passar till ett strandbröllop är lite annorlunda mot traditionella klänningar för bröllop. Sök efter en klänning i ett lätt tyg som håller formen och inte skrynklar sig. Experimentera med längden på din klänning för att hålla dig sval och visa upp din solbränna och kom ihåg att längre klänningar kommer förmodligen att bli blöta och sandiga.

Destination

Bestäm hur stort ni vill att ert bröllop ska vara och om det passar platsen. Kanske är det samma destination för efterkommande smekmånad ni planerar? Det är också värt att komma ihåg att alla inte kommer att kunna eller vilja resa till en exotisk plats. Tänk också på praktiska detaljer. Finns det toaletter på er öde paradisö?

Vädret

Solen är en av de största attraktionerna när ni väljer ett strandbröllop. Gör lite forskning för att hitta den bästa tiden. Det kan vara bättre att undvika högsommarmånaderna så att ni kan njuta av solen men inte svettas för mycket. Er lokala bröllopskoordinator kan informera er om den bästa tiden på dagen för att att få det bästa av allt. Det är även värt att överväga ett inomhusalternativ om det skulle regna.


Senast uppdaterad fredag 24 augusti 2018 kl. 15:43