TV-serier om bröllop tvserier

TV kan vara ett bra sätt att få tips och idéer till bröllopsplaneringen. Vi har sammanställt några av de serier som visas eller nyligen har visats på svensk TV.Pågående TV-serier


Alla pågående serier som vi kunder hitta går på TLC. Kanalen är en del av Discovery Network och går att få hos de flesta TV-distributörer.

Say Yes to the Dress
Visas fredagar 22.00 från 26 april till 23 augusti på TLC.
Betyg (IMDb): 6,0 (372 röster).
Amerikansk TV-serie som startade 2007. I denna serie följer man arbetet på brudbutiken Kleinfeld Bridal när de hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

Say Yes to the Dress – Bridesmaids
Visas på TLC.
Betyg (IMDb): 7,8 (34 röster)
Amerikansk TV-serie från 2011 som följer det hektiska livet på brudbutiken "Bridals by Lori" i Atlanta och tar en närmare titt på prövningarna med att hitta en klänning som lever upp till olika brudtärnors förväntningar.

Don't tell the bride
Visas på TLC.
Betyg (IMDb): 5,7 (26 röster).
Brittisk TV-serie från 2007. Här följer man par under hela bröllopsplaneringen fram till altaret, men bruden får inte veta någonting. Brudgummen får bestämma allt från vigselplats till brudklänning.

Brud i Beverly Hills
Visas fredagar kl. 22.30 från 26 april till 2 augusti på TLC.
Betyg (IMDb): 4,9 (23 röster).
Kanadensiskt TV-serie där man följer Renee Strauss, ägaren av en av Beverly Hills mest framgångsrika brudbutiker och hennes team av stylister och wedding planners när de handskas med dramatiska personligheter och höga krav. (Originaltitel: The Brides of Beverly Hills)

My Big Fat American Gypsy Wedding
Visas på TLC.
Betyg (IMDb): 3,0 (110 röster).
Amerikansk TV-serie där man följer med amerikanska romer i deras bröllopsplanering.

Avslutade TV-serier


TV-serier som inte sänds i någon svensk TV-kanal just nu. Det går dock att se dem via kanalernas Play-tjänster.

Fyra bröllop
Finns på TV4 Play.
Svenskt TV-serie där fyra brudar tävlar om vem som har det bästa bröllopet. De går på varandras bröllop och bedömer dem utifrån klänning, mat, fest och upplevelse.

Vårt bröllop i era händer
Finns på TV3 Play.
Svenskt TV-serie där blivande brudpar lämnar över sina besparingar och hela ansvaret för sitt bröllop till släkten - och TV3.

Mitt stora feta syrianska bröllop
Finns på TV3 Play.
Svensk TV-serie där man följer ett antal syrianska par, deras vänner och familjer på en resa vars mål är ett osannolikt grandiost bröllop.


Senast uppdaterad fredag 12 juli 2013 kl. 08:29