Välja väska till bröllop vaska

Läppstiftet, puderdosan, parfymflaskan, spetsnäsduken för glädjetårarna, rumsnyckeln - det finns många nödvändiga saker som bara måste vara med. Men brudgummens fickor är inte någon bra plats för dessa.
Handväskan är en liten del av brudens totala utstyrsel, och kan ofta förbises av bruden själv. Men om du har vanlig bröllopsklädsel, kan en handväska vara det som lyfter hela intrycket.

Det är din stora dag och det som du inte bör glömma är din väska. Den är naturligtvis inte lika viktig som klänningen, slöjan, vigselringarna och skorna. Men en tjusig brud ser till att väskan inte är alltför långt borta på denna viktiga dag.

På din bröllopsdag kommer du att behöva bättra på ditt läppstift, kanske dutta på lite mer puder och parfym. Dessutom är risken stor att du behöver torka bort några glädjetårar nu när all spänning släpper efter allt planerande och den stora dagen äntligen är här.

Din väska bör vara lika speciell som allting annat på din bröllopsdag och matcha den övriga brudutstyrseln. Vilken typ av väska vill du ha? Kanske en satängväska med rosor av fluffig organza, en pärlväska, en satängväska med pärlbroderier, en broderad väska. Det finns en uppsjö av läckra, stiliga och romantiska väskor. Välj din väska med omsorg för den kommer för alltid att ha en speciell plats i ditt hjärta.

Glöm inte bort dina brudnäbbar! De kanske behöver också en väska för sina nödvändiga saker. En väska som bör matcha din egen.

På minussidan är att du måste lita på någon annan, kanske din brudtärna eller din blivande man!


Senast uppdaterad onsdag 17 augusti 2011 kl. 19:19