VANBRUUN

Om VANBRUUN


VANBRUUN.COM erbjuder smycken och diamanter till vigsel, förlovning och även andra tillfällen på ett modernt sätt. Allt sker online vilket betyder att du i lugn och ro kan se vårt sortiment och själv välja ring och diamant. Det är enkelt att välja bland våra förvalda diamanter som vi rekommenderar. Då vi befinner oss online kan vi erbjuda diamanter, ringar och övriga smycken till ett pris som är 30-70% lägre än i en vanlig butik.

Vi anser att kvalitet är viktigt och har därför hela vår produktion av smycken och ringar i juvelerarkvarteret i Birmingham där stor kunskap om ädelmetaller finns. Diamanterna som vi erbjuder har certifikat utfärdat av GIA som är de mest välrenommerade i branschen. Här erbjuder vi också personlig rådgivning så att du får hjälp att hitta den diamanten som passar dig. Genom att inte lagerhålla diamanter har vi hela världens utbud som utbud när vi gör sökningen unikt för dig. Vi hjälper dig att hitta diamanten utefter dina behov. Kanske vill du ha den bästa diamanten sett till hur det ser ut på certifikatet eller kanske den bästa till ett visst pris? Ingenting är omöjligt för oss utan vi hjälper dig gärna att finna din drömdiamant.

För oss är kvalitet till rätt pris som sagt det viktigaste och därför går vi noggrant igenom alla köp som sker hos oss så att det garanterat är ett bra val.

Om du önskar prova ringarna hemma i lugn och ro så är detta också möjligt med vår unika home try on-funktion. På vår hemsida kan du enkelt låna hem ringar kostnadsfritt en gång för att se hur de ser ut i verkligheten.

Att göra ett så pass stort köp online kan för många kännas osäkert. Därför gör vi allt för att du ska känna dig säker när du väljer VANBRUUN.COM. Därför erbjuder vi öppet köp i 90 dagar, fri storleksjustering på ringen samt möjlighet att betala mot faktura så att du i lugn och ro kan få hem vårt paket innan du behöver betala.

Varmt välkommen att kontakta oss på VANBRUUN.COM. Vår kundtjänst är öppen för dig och dina frågor varje dag, året om, mellan 08-21.

Kontaktinfo


Adress
VANBRUUN, Box 934, 501 10 Borås

Kategori
Vigselringar & Bröllopsringar

Verksamhetsort
Öland, Östergötland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Västernorrland, Västerbotten, Värmland, Uppsala, Södermanland, Stockholm, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Jönköping, Jämtland, Halland, Gävleborg, Blekinge, Dalarna, Gotland

Erbjudande från VANBRUUN


Vänligen följ denna länk för att se VANBRUUN.COMs erbjudande