Hyra bil till bröllop Bröllopsbil Cabriolet

Vill ni anlända till kyrkan i tid och med stil? Läs vår guide vad ni ska och inte ska göra när man ska hyra bröllopsbil. Börja med att vara förberedd och planera vad ni vill och hur mycket pengar ni har att spendera.
Att hyra transport till och från kyrkan och till bröllopsmottagningen, gör att ni kan få en avkopplande bröllopsdag. Ju mer ovanliga bilarna ni letar efter ju dyrare kommer det förmodligen att bli. Kontrollera budgeten och boka så långt i förväg som ni kan för att undvika besvikelse.

Vilken bil?Hitta bil till bröllopet här >>

Välj en bil som passar er och ert bröllopstema. Om ni är ute efter att hyra en bil med klass, varför inte välja en Bentley eller Rolls Royce eller en riktigt lång bröllopslimousine. Om ni vill ha något snabbare och mer pråligt prova en sportbil, kanske en klassisk Jaguar eller Porsche. Transporten behöver förstås inte vara en bil. Om ni är mer äventyrliga av er kan ni hyra en cykel eller snöskoter om ni planerar att vigas på en snöig plats.

hyra bröllopslimousine


Hur gör man?Skapa en realistisk budget för att hyra bröllopsbil och kom ihåg att ta med tips att ge till föraren. Kolla gärna med flera olika biluthyrningsföretag. Inspektera skicket på bilarna och begär även en provkörning. Se till att få en bil som har gott om benutrymme baktill, tillräckligt för bruden och hennes klänning. En annan bra fråga att ställa är om fotografen kan vara passagerare i framsätet.

Hyr bilen minst sex månader före bröllopet. Ta reda på när betalningen ska ske och var och när föraren bör anlända. Var noga med att underteckna ett kontrakt och bekräfta din bokning en vecka innan själva bröllopsdagen.

Företag som hyr ut bilar till bröllop >>

Annan transportMottagningen är på en annan plats och som service vill ni ordna så att alla bröllopsgästerna skjutsas dit. Ni kan då hyra en buss eller beställa taxis till era gäster! För de bröllopsgäster som vill färdas med egen bil kan det vara värdefullt att ha färdigskrivna vägbeskrivningar att dela ut.


vit cabriolet som bröllopsbil 
Senast uppdaterad tisdag 16 augusti 2011 kl. 07:58