Fotoalbum för bröllopsbilder fotoalbum

Att skapa ett bröllopsalbum kan vara ett fantastiskt sätt att bevara alla bröllopsbilder och minnen ni har av er dag. Om ni ger det tid och uppmärksamhet, kommer det att sluta med en bok som berättar er historia och blir ett fantastiskt minne.Samla bröllopsbilder

Om ni anlitade professionell fotograf, har ni kanske redan ett fotoalbum från bröllopet. Det finns inget som hindrar er från att kombinera dessa bröllopsbilder med era egna. Förhandsvisa alla dina bilder och kontakta familj och vänner ifall de har några foton.

Redigering

Det finns ett antal datorprogram som kan redigera din bilder. Ni kan ta bort röda ögon, vindpinad fläckig hy, och oönskade bakgrunder. Överdriv inte redigeringen, eftersom det kan bli för uppenbart och minska effekten av den ursprungliga bilden. Om du känner dig säker kan du prova att använda effekter på några av dina bilder. Prova att byta ett foton från färg till svartvitt eller sepia (ser ut som gamla bilder i en brun ton). Gör vad ni tycker om och ert album kommer att bli personligt och något som ni kommer att älska för all framtid.

Utskrift

Ni kan skriva ut era bilder själv på en digital skrivare. Om ni inte har en, fundera på att köpa den som ger bäst bildkvalitet till ett rimligt pris. Alternativt kan ni ta ert val till en fotobutik och skicka iväg dem på nätet. Ni kan ofta ändra storlek på bilderna innan ni skriver ut dem. Det kan vara skönt att variera olika storlekar för att göra ert album mer intressant. Det kan också vara användbart för gruppfoton.

Arrangera

När era bilder är utskrivna, är det dags att planera arrangemanget. Se till att ni väljer ett album med tillräckligt antal sidor. Lägg era foton i kronologisk ordning. Ni vill kanske också lägga till olika saker från dagen, t ex en pressad blomma, några konfettis eller själva bröllopsprogrammet.


Senast uppdaterad söndag 27 maj 2018 kl. 17:26