Bröllopsbloggen

Här hittar du en sammanställning av samtliga blogginlägg taggade som Efter. Totalt finns 6 blogginlägg taggade som Efter.


Fotoalbum
Fotoalbum för bröllopsbilder

Att skapa ett bröllopsalbum kan vara ett fantastiskt sätt att bevara alla minnen ni har av er dag. Ett fotoalbum berättar er historia och blir ett fantastiskt minne.

söndag 27 maj 2018 kl. 17:26
Brollopsannons
Sätta ut en bröllopsannons

Låt alla era vänner och bekanta få veta att ni har gift er. Enligt gammal tradition är det brudens mor som har ansvaret för att annonsen kommer in i tidningen.

lördag 20 augusti 2011 kl. 16:23

Brollopsminne
Spara olika bröllopsminnen

Efter bröllopet kan det vara roligt att ha sparat lite minnen från förberedelserna och själva bröllopet. Här följer lite tips på vad man kan tänka på.

fredag 19 augusti 2011 kl. 16:46
Scrapbooking
Skapa en scrapbook om ert bröllop

Om ni är kreativa personer eller om ni bara vill ha ett unikt minne från den dag ni träffades till er bröllopsdag, är en scrapbook den ideala lösningen.

fredag 12 augusti 2011 kl. 16:25

Lyckligt Aktenskap
Hur man får ett lyckligt äktenskap

Lyckliga äktenskap kommer inte till av en slump, utan är resultatet av mycket hårt arbete. Vad är det då som får par att sig lyckliga med sin partner?

fredag 12 augusti 2011 kl. 07:36
Tackkort
Tackkort & text efter bröllop

Lär er vilken text på tackkortet som passar och sänd ett hjärtligt tackkort till era gäster och visa uppskattning för underbara bröllopsgåvor och deltagande på bröllopet

onsdag 10 augusti 2011 kl. 07:41