Bröllopsbloggen

Här hittar du en sammanställning av samtliga blogginlägg taggade som Göra själv. Totalt finns 7 blogginlägg taggade som Göra själv.


Bröllopsemojier
Piffa upp inbjudningskortet med emojier

Någonting som kanske förbises av många men som egentligen är en väldigt enkel sak, är att använda emojis för att piffa u..

tisdag 29 januari 2019 kl. 22:41
Fotoalbum
Fotoalbum för bröllopsbilder

Att skapa ett bröllopsalbum kan vara ett fantastiskt sätt att bevara alla minnen ni har av er dag. Ett fotoalbum berättar er historia och blir ett fantastiskt minne.

söndag 27 maj 2018 kl. 17:26

Brollopsminne
Spara olika bröllopsminnen

Efter bröllopet kan det vara roligt att ha sparat lite minnen från förberedelserna och själva bröllopet. Här följer lite tips på vad man kan tänka på.

fredag 19 augusti 2011 kl. 16:46
Mottagning Hemma
Bröllopsmottagning i hemmet

Ni vill kanske inte spendera allt på bröllopsmiddagen. Nedan följer en del förslag som inte kostar skjortan men som ändå blir ett oförglömligt minne av ert bröllop.

torsdag 18 augusti 2011 kl. 18:55

Billigt
Tips för ett billigt bröllop

Billiga bröllop betyder inte att ni gör avkall på stil och känsla. Istället innebär det att bruden och brudgummen är smarta och använder sina pengar klokt.

onsdag 17 augusti 2011 kl. 16:52
Scrapbooking
Skapa en scrapbook om ert bröllop

Om ni är kreativa personer eller om ni bara vill ha ett unikt minne från den dag ni träffades till er bröllopsdag, är en scrapbook den ideala lösningen.

fredag 12 augusti 2011 kl. 16:25

Placeringskort
Placeringskort till bröllopsmiddagen

Placeringskortet, en liten men ofta mycket uppmärksammad del av bröllopsbordet. En liten gåva till era gäster eller ett elegant tillägg som knyter an till ert tema.

fredag 12 augusti 2011 kl. 15:36