Spara olika bröllopsminnen brollopsminne

Efter bröllopet kan det vara roligt att ha sparat lite minnen från förberedelserna och själva bröllopet. Här följer lite tips på vad man kan tänka på.
Redan i planeringsstadiet av bröllopet kan det vara bra att tänka på att spara all dokumentation i samband med ert bröllop. Det kan vara papper med förslag på olika festlokaler, kläduthyrare, blomsteraffärer, frisörer, fotografer osv. Dessutom kan det vara ett trevligt minne att spara alla anteckningar som ni har gjort i samband med planeringen av ert bröllop, t.ex. vilka personer som ni bjöd, bordsplaceringarna, menyförslagen, era förslag på toastmaster, etc. etc.

Naturligtvis är alla fotografier som tas under ert bröllop det bästa minnet. Försök hitta en duktig fotograf som både kan fotografera och videofilma ert bröllop.

En trevlig idé är att under bröllopsfesten dela ut många engångskameror till gästerna. Be dem fotografera så mycket som möjligt, och speciellt tänka på att även detaljer av förslagsvis blombuketter, maträtter, dukning, bröllopstårta osv. är trevligt att få dokumenterat.

Bröllopstelegrammen, tackkorten och bröllopsannonsen är också kära dokument att spara.

När sedan allt har lugnat ner sig efter ert bröllop, kan ni sortera allt detta och sätta in det i ett vackert bröllopsalbum. Detta kommer att bli ett kärt minne, inte bara för er, utan även för era närmaste och kanske kommande barn.


Senast uppdaterad fredag 19 augusti 2011 kl. 16:46