Bröllopsnatten romantiska tips brollopsnatt

Efter en lång bröllopsdag är det dags att tillbringa lite tid på tu man hand. Använd vår guide ifall ni behöver lite tips för att göra bröllopsnatten lite extra romantisk.


Möjligtvis har ni redan bokat en bröllopssvit på ett hotell. För inspiration på sviter kan ni kolla in följande hotell med bröllopssviter:
Underkläder
Naturligtvis kommer bruden att ha underkläder som bara väntar på att få bli avslöjade. Om du valde underkläder för figurformning och som inte särskilt sexiga, vill du kanske byta dessa innan bröllopsnatten. Glid bort från festen och byt om innan!

Lekar
Vad kan vara bättre för att koppla av än att spela något spel. Varva ner från det hektiska på bröllopsdagen genom att öppna en flaska vin och spela spel. Kanske klädpoker eller sanning och konsekvens. Alternativt kan ni testa era sinnen och ta fram en ögonbindel för att verkligen göra natten intressant.

Bubblor
Beställ en flaska champagne eller låt flaskan vänta på is i rummet. Ofta har det nygifta paret uppfångats av ceremonin hela dagen och har inte haft tid att njuta av en drink. Så njut av ett glas och utbringa en skål för er. Fyll badkaret med bubblor av annat slag och börja planera er framtid tillsammans.

Musik
Ange tonen på bröllopsnatten genom att göra en speciell mix av er favoritmusik. Varför inte inkludera ett bra urval av gammalt och nytt – ett perfekt tillfälle att minnas och verkligen få er på humör.

Massage
Dämpa belysningen och erbjud din partner en avslappnande massage. Om du känner dig lite sliten efter dagens alla händelser, kan du skratta bort det nu tillsammans med den du älskar.

Gåvor
Varför inte köpa din partner en sexig present, som t ex ett par boxershorts av silke eller parfym. Lämna presenten på sängen. Du ka också strö rosenblad över sängen och, om hotellet tillåter det, tända några ljus. Om inte det går, dämpa bara belysningen och låt det roliga börja.


Senast uppdaterad tisdag 12 mars 2019 kl. 14:45